Combo de veu / Cor

OBJECTIUS: Conèixer què podem arribar a fer amb la veu i prendre consciència del propi cos. Treballar la veu cantada a través d’un repertori divertit, variat i adequat a les diferents edats. Conèixer ritmes i estils diferents. Apendre a escoltar-nos i escoltar els altres a través de la música. Reconèixer les emocions i el missatge de les cançons.

METODOLOGIA: Mitjançant exercicis d’escalfament (respiració, vocalitzacions , jocs rítmics, embarbussaments, jocs de paraules i cantarelles) aprendrem els fonaments del cant d’una manera lúdica.

Presentarem les cançons a través d’una audició, d’un conte o d’una explicació i entendrem el significat de les lletres. Treballarem el ritme i la melodia. Memoritzarem les cançons i les interpretarem des de l’emoció. Anirem polint les interpretacions, respectant el nivell de cada grup i de cada cantaire. Utilitzarem l’espai per moure’ns i fer exercicis que ens ajudin a treure la veu . Al final de cada sessió ens reservarem uns minuts per relaxar-nos i reflexionar sobre la feina feta.

Com a monitora d’aquesta activitat, la meva funció és proposar cançons i activitats que siguin atractives pels alumnes, però també treballarem el repecte als altres i al grup, l’actitud d’escolta i la concentració, dins un ambient relaxat.

DESCRIPCIÓ: El combo de veu/Cor és una activitat que es durà a terme una hora a la setmana. Utilitzarem el piano de l’escola per aprendre les cançons, però també a vegades un teclat, instruments de percussió i bases instrumentals gravades. Els grups es fan per edats: Combo Cantarella (de 1r a 4t) i Combo Colorillo (5è i 6è)

Mínim: 6 alumnes – màxim 15 alumnes

HORARIS: dilluns, de 13 a 14h Combo Colorillo (5è i 6è)

dilluns, de 14h a 15h Combo Cantarella (de 1r a 4t)

L’activitat començarà el primer dilluns d’octubre.

PREU I PAGAMENT: 23€/mes socis AMPA, 28€/mes no socis AMPA, a través de domiciliació bancària.

FORMADOR: Tati Cervià 653 308 483 –

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: 

 1. Descarrega la butlleta d’inscripció : Full inscripció extraescolar curs 2018-2019
2. Omplir les dades de la butlleta
3. Enviar la butlleta via mail al proveïdor pannofla@yahoo.es. L’AMPA no rep les inscripcions.