Robòtica

Difusió genèrica CAT 17_18 Sobrequés

EXTRAESCOLAR : CREATIVITAT I MULTIMÈDIA DESCRIPCIÓ:

Els vostres fills alternaran activitats on treballem la creativitat amb activitats de multimèdia encaminades a potenciar i estimular els aprenentatges adquirits a l’aula, sempre de forma lúdica. Les noves tecnologies, la robòtica i les dinàmiques creatives en la creació de contes i històries es combinaran per fer passar als vostres fills/es una bona estona. Els alumnes gaudiran tot treballant amb robots, creats i dissenyats pels més petits de l’Escola, com són els Pleos o les Bee-bots. Crearan escenaris amb la innovadora metodologia “Build to Espress” de Lego i es divertiran i consolidaran els seus aprenentatges jugant i treballant de forma cooperativa amb les nostres tablets.

Com a novetats, disposem dels nous companys de viatge els simpàtics Dash and Dots i Zowi, dos nous robots que ens permetran endinsar els participants més menuts en l’inici de la programació gràcies a la gamificació del seu aprenentatge combinat amb els dispositius dels telèfons inteligents i les tablets.

OBJECTIUS:
Iniciació en el domini dels gadgets i aparells electrònics quotidians (tablets i smartphones). Consolidació dels hàbits quotidians.
Potenciació de la creativitat com a eina per a la ressolució de situacions quotidianes i habituals.

METODOLOGIA: Treball per estacions

ALUMNES: mínim 10 participants CICLE INFANTIL (P3, P4 I P5)

HORARIS: dimecres 16.30 a 18.00

PREU: 24€/mes, +5€ NO SOCIS AMPA

LLOC:

FORMADOR:Héctor Martínez
Innova’t Educació    Tel. 627 370 922
www.innovateducacio.cat

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

EXTRAESCOLAR : INICIACIÓ A LA ROBÒTICA EDUCATIVA

DESCRIPCIÓ:És una activitat destinada als nens/es de Cicle Inicial, on els participants treballen de forma creativa amb peces de Lego® a les que hi poden afegir sensor i motors, per convertir les seves creacions en petits robots de Wedo que podran programar fent servir Scratch. Aquest software desenvolupat pel MIT (Massachusetts Institute of Technology) i referent mundial en el camp del treball de les noves tecnologies ens permet també introduir l’alumnat en la creació de videojocs, de manera que les sessions de robòtica s’alternaran amb altres de creació de videojocs i animacions. Totes aquestes sessions es complementaran amb dinàmiques de Build to Express, una innovadora metodologia de Lego Education que facilita als nens expressar les seves idees mentre aprenen a presentar projectes davant del públic.

Enguany, disposarem dels nous models de Lego® Wedo 2.0 i les seves guies de muntatge amb l’aprenentatge seqüenciat i tematitzat i que, gràcies als sensors de bluetooth, els participants podran programar-los perquè resolguin diferents reptes i que funcionin de manera autònoma i lliure.

OBJECTIUS:
Iniciació en la robòtica educativa
Foment del treball en equip
Foment del treball cooperatiu
Potenciació de la creativitat com a eina per a la ressolució de conflictes

METODOLOGIA:
Treball cooperatiu en equips reduïts (màxim 4 participants per cada robot)

ALUMNES:  CICLE INICIAL (1R I 2N)mínim 10 participants

HORARIS: dimecres 16.30 a 18.00

PREU: 30€/mes, +5€ NO SOCIS AMPA

FORMADOR:Héctor Martínez
Innova’t Educació
www.innovateducacio.cat

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

EXTRAESCOLAR : ROBÒTICA EDUCATIVA

DESCRIPCIÓ:Aquesta activitat vol donar continuïtat a “Innova’t 1” introduint l’alumnat al treball amb robots més complets com són els Lego Mindstorms EV3. Totes les activitats es plantegen a partir del treball cooperatiu amb petits grups de 3-4 alumnes, que treballen amb un sistema de rols variables. Cada deu minuts tots els membres dels grups s’alternen les tasques d’enginyer, mecànic, cap de magatzem i director, per crear un context idoni per potenciar l’emprenedoria i el treball dels valors dins del grup. Les sessions de robòtica s’alternaran amb sessions destinades a la creació de videojocs, fent ús del innovador software educatiu de Microsoft Kodu amb el que podrem recrear terrenys de joc en 3 dimensions d’una forma senzilla mentre els alumnes aprenen les bases de la programació orientada a objectes. Totes aquestes sessions es complementaran amb dinàmiques de Build to Express, una innovadora metodologia de Lego Education que facilita als nens expressar les seves idees mentre aprenen a presentar projectes científics i tecnològics davant del públic. Per aquells participants que tinguin coneixements previs, es plantejaran reptes innovadors, que requereixin d’una programació avançada i de l’ús de variables, ambientats en temàtiques diverses tals com les pel·lícules d’Star Wars o el Minecraft.

OBJECTIUS:
Aprofundiment en la robòtica educativa fent ús de diferents sistemes
Foment del treball en equip
Foment del treball cooperatiu
Potenciació de la creativitat com a eina per a la ressolució de conflictes i reptes complexes

METODOLOGIA:
Treball cooperatiu en equips reduïts (màxim 4 participants per cada robot)

ALUMNES:  ROBÒTICA EDUCATIVA – CICLE MITJÀ I SUPERIOR (3R A 6È) mínim 10 participants

HORARIS: divendres 16.30 a 18.00 PREU: 30€/mes, +5€ NO SOCIS AMPA

FORMADOR: Héctor Martínez
Innova’t Educació
www.innovateducacio.cat

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ