Comissions

Si estàs interessat en participar en la Junta o en alguna de les nostres comissions ens escrius a escola@ampabescano.cat . Seràs molt benvingut/da:

Comissió de menjador: decideix quin ha de ser el proveïdor encarregat de la cuina i de la gestió dels monitors. Vetlla per una bona qualitat del menjar i per a una correcte atenció als nens i nenes.
menjador@ampabescano.cat

Comissió de llibres: es coordina amb el proveïdor de llibres per aconseguir els millors preus i servei. També s’encarrega de la confecció i compra de l’agenda escolar.
escola@ampabescano.cat

Comissió d’extraescolars: coordina les activitats extraescolars, promovent noves activitats i aconseguint els millors preus amb els proveïdors.
extraescolars@ampabescano.cat

Comissió de piscina: dur a terme tota la gestió administrativa de les altes i baixes i cobrament de quotes dels cursos de natació que es fan a la piscina de Salt, per aquesta raó els nens i nenes de Bescanó gaudeixen d’uns preus tant econòmics per fer ús de la piscina. psicina@ampabescano.cat

Comissió de festes i lleure: organitza la Festa de la castanyada, la de la primavera i la de fi de curs. lleure@ampabescano.cat

Comissió de comunicació: treballa per informar a tots els associats de les activitats que organitza i fomenta l’AMPA via blog www.ampabescano.cat i facebook https://www.facebook.com/ampabescano.
escola@ampabescano.cat

Comissió serveis socials: fa d’intermediària entre l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de Bescanó i es proveïdors d’extraescolars per aconseguir que famílies amb problemes econòmics es puguin beneficiar de les extraescolars a preus més assequibles. escola@ampabescano.cat