Famílies amb Veu

family-1421546family-1421593

QUI SOM?
La comissió de famílies amb Veu està formada per membres de l’Ampa de l’escola doctor Sobrequés de Bescanó. families@ampabescano.cat
La comissió famílies amb veu té com funció proporcionar un espai a on les famílies puguin exposar les inquietuds, experiències i propostes sobre assumptes de l’escola, basat en el dret fonamental d’intervenció en els centres d’ensenyaments públics.
QUÈ OFERIM
La comissió de famílies amb veu treballa per a la participació i la lliure expressió dels pares a l’escola.
La comissió famílies amb Veu treballem en dues línies:
Per una banda oferir a totes les famílies de l’Associació i un espai de diàleg i reflexió sobre els afers que envolten el dia a dia a l’escola dels nostres fills, per mitjà de les TERTÚLIES.
Per altra banda, es pretén proporcionar eines a les famílies que per a resoldre conflictes relacionats amb l’escola i l’àmbit educatiu.
COM?
L’espai TERTÚLIES ofereix un lloc a on les famílies podran assistir per a dialogar sobre els temes que ens preocupen sobre l’educació dels nostres fills.
Els espais TERTÚLIES seran els dimecres cada quinze dies i es programaran dos horaris, el primer de 15 a 16:30 hores a la sala de l’ampa de bescano i els dijous a les 16:45 hores a la biblioteca de l’escola.
A l’espai de Resolució de Conflictes atendrem les demandes de les famílies que ens sol·liciten orientació a l’hora de abordar aspectes de relacionats amb el benestar dels alumnes. El nostre paper és donar a conèixer els procediments establerts a les institucions per a que les famílies puguin comunicar-se de forma eficaç amb l’escola i l’administració.